perjantai 13. kesäkuuta 2014

Olkkarin uudet taulut

Eilen kirjoittelin olohuoneen mahdollisesta tauluprojektista ja tänään sen sitten toteutimme. Kuvat ovat odottaneet kaapissa 1,5 vuotta (!) ja nyt ne ovat vihdoinkin seinällä. Ostimme maalaukset Roomasta katutaiteilijalta mutta kehyksiä niihin ei ole aiemmin löytynyt. Kuvien koko on 35*50 cm mutta ihan hyvinhän noihin sopii tuollaiset 50*70 cm kehykset! Yhdelle taululle kertyi hintaa n. 20 e,  josta maalauksen osuus on vain 5 e. Aika edullista taidetta!

Maalaukset on tehty kokonaan spraymaaleilla. Taiteilijalla oli monenlaisia töitä myynnissä ja hän myös teki niitä siinä samalla asiakkaiden toiveiden mukaan. Suurimmassa osassa maalauksista oli aiheena avaruus tai Colosseum ja suurin osa oli myös tosi värikkäitä. Me kuitenkin tykästyttiin noihin mustiin kuviin. Tällä taiteilijalla maalaukset olivat 5 e, mutta muilla 10 e. Liekkö sitten ollut vähän syrjemmässä tämä maalari vai mikä lie syynä...

Esimerkiksi täällä on video, missä valmistuu yksi teos. Muistan tuon taiteilijan Rooman matkalta mutta häneltä emme näitä tauluja kuitenkaan ostaneet. Myös googlettamalla spray art löytyy paljon kuvia tällä tavalla tehdyista maalauksista!Hyvää viikonlopun alkua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Noista tuli kyllä HIENOT!!!!
  Ja sopivat teille niin hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään kyllä itsekin tosi paljon. Onneksi ostettiin nuo silloin! Monelta taiteilijalta niitä katsottiin mutta lopulta päädyttiin näihin ja upeita ovat kyllä. :) Onneksi myös hoksattiin ostaa heti kerralla kaksi, koska ne näyttää niin hyvältä parina vaikka aihe onkin ihan eri.

   Poista