keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ihana kesä

Kesäisestä säästä ollaan saatu nauttia jo pian kolme viikkoa vaikka ennen juhannusta tuntui ettei kesä tule koskaan! Kesäisen sään myötä minua puraisi liikuntakärpänen ja olenkin käynyt melkein joka päivä kävely- tai pyörälenkillä tai uimassa. Joinakin päivinä olen tehnyt parikin lenkkiä! Liikun yleensä aamupäivällä tai illalla, koska keskipäivä on vähän turhan lämmin urheilulle. Toivottavasti jaksan jatkaa iltalenkkejä myös sitten, kun työt taas alkavat!

Tänä kesänä olen osannut lomailla huomattavasti paremmin kuin viime kesänä ja olen tehnyt enemmän sellaisia juttuja, mistä tykkään. Eli liikkunut, kokkaillut, vähän laittanut kotia ja reissussakin käynyt. Jotenkin tuntuu, että viime kesä meni ehkä vähän ohi ja en osannut lomasta nauttia niin paljon. Eipä silloin kyllä tällaiset ilmat ollut ja lisäksi järjestelin meidän häitä silloin. Meillä onkin ensimmäinen hääpäivä ensi viikolla! :)

Tällaiset pikaiset kuulumiset tällä kertaa. Loppuun vielä tämän päivän ruokani; bataattia, halloumia, kasviswokkia, salaattia ja ruisnachoja. Oli muuten hyvää!


Lämmintä kesän jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti