sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kesälomareissu

Kesälomareissu on nyt tehty, joten kerronpas siitä hieman. Ajelimme keskiviikkona Turkuun ja sieltä torstaina Vantaalle. Turussa yövyimme Centro Hotellissa ja Vantaalla Sokos Hotel Flamingo Breakissa. Molemmat hotellit olivat mielestämme hyviä, Turun hotelli oli pieni ja kotoisa ja Vantaan hotelli suuri ja avara. Molemmissa oli myös todella hyvät aamupalatarjoilut, jotka kuuluivat huoneen hintaan. Jos olisi pakko valita, sanoisin että voiton vie Turun hotelli kauniisti sisustetulla huoneellaan ja kotoisuudellaan. :)

Keskiviikko iltapäivän ja illan vietimme Turussa Aurajoen rannalla ja kaupungilla kävellen. Kävimme muutamissa kaupoissa, markkinoilla, torilla, parilla huurteisella sekä illallisella ihanassa Kiinalaisessa ravintolassa, missä kävimme myös kolme vuotta sitten! Otin saman annoksen kuin silloin aiemminkin ja ei kyllä tarvinnut pettyä. :) Finlaysonilta ostin muutamia aletuotteita mutta esittelen ne blogissa joskus myöhemmin.

Torstaina lähdimme aamupalan jälkeen Vantaalle, missä kiertelimme vähän aikaa Jumbon kaupoissa ennenkuin menimme hotellille. Saimme hotellihuoneen jo puolen päivän aikaan, vaikka sen olisi pitänyt olla valmis vasta kolmelta. Kun saimme tavarat hotellille, kävimme lounaalla Jumbossa (Chico's) ja menimme sitten Flamingo-kylpylään. Opiskelijakortilla kylpylään pääsee viikolla kaksi yhden hinnalla, joten meidän kylpyläkäynti maksoi vain 29 e ja siihen sisältyi sekä Vesipuisto että Spa & Wellness.

Me viihdyimme hyvin molemmilla puolilla ja kävimmekin molemmilla puolilla pariin otteeseen. Vesipuiston puolella tykästyimme kahteen isompaan liukumäkeen ja Spa & Wellness puolella oikeastaan kaikki oli aika ihanaa. Molemmat altaat, erilaiset saunat ja lämmitetyt makuualustat olivat kyllä aika luksusta. Voin suositella kylpylää kaikille!

Viihdyimme kylpylässä viitisen tuntia ja olimmekin sen jälkeen sen verran väsyneitä, että kävimme vain illallisella Il Sicilianossa ja otimme rennosti. Ruoka ja palvelu kyseisessä ravintolassa oli oikein hyvää!

Järkkäriä meillä ei ollut mukana ollenkaan ja pokkarillakaan ei otettu yhtään kuvaa, joten tässä muutama puhelimesta löytynyt kuva Turusta. :)
Tosi kiva reissu oli ja oli kyllä kiva pitkästä aikaa reissata vähän enemmän kotimaassakin. Seuraavat reissut ovatkin sitten ulkomaanmatkoja; lokakuussa Maltalle ja uudeksi vuodeksi Barcelonaan tai Prahaan. Tuo jälkimmäinen matka varataan ensi viikolla ja sinne lähdemme kaveripariskunnan kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti