maanantai 14. heinäkuuta 2014

Sunnuntai

Tänään on ollut yksi kesän kuumimmista päivistä vaikka aurinko ei olekaan koko ajan paistanut. En ole kuitenkaan ulkoillut tänään läheskään niin paljon kuin muina päivinä, koska olen jostakin syystä ollut melko väsynyt koko päivän! Iltapäivällä kävimme miehen kanssa pikaisesti Valkohietalla mutta aurinko meni melkein heti pilveen niin ei jaksettu siellä sitten kovin kauan ollakaan. Vesikin oli niin kylmää ettei tehnyt mieli mennä uimaan.
Illalla sain jonkin ihme inspiksen ja rupesin vaihtamaan olkkarin järjestystä ja siivoamaan. Hullua hommaa kyllä tällä helteellä, kun sisälläkin on niin kuuma mutta minkäs teet. :D Saapa nähdä joudunko huomenna vaihtamaan järjestyksen takaisin, koska mies on yövuorossa eikä ole siis päässyt vielä kokeilemaan onko tuo soitin hyvä tuossa. Toivottavasti on, tykkään nimittäin itse tästä aika paljon. :)


Meidän kesä jatkuu tosi kivoissa merkeissä koko viikon, sillä ollaan pari päivää vielä kotona ja sitten lähdemme miehen kanssa viimein kesäreissullemme! Keskiviikkona ajelemme Turkuun ja sieltä torstaina Vantaalle. Perjantaina sitten kotiin ja lauantaina onkin jo meidän illanistujaiset, jotka järjestetään nyt viikkoa aiemmin mitä alunperin aiottiin. Ruokalistan laitan myöhemmin tänne reseptien kera! Lisäksi koko viikon ajan täällä Kokkolassa on Eurooppalainen ruokatori, missä varmasti käydään maistelemassa herkkuja useampana päivänä. :)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

P.S. Mattoinhotus meni jo ohi ja vanha matto miellyttää taas silmää. Edullista sisustamista. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti