perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tofu-nuudeliwokki

Tofuwokkeja tulee tehtyä melko usein mutta tällä kertaa tästä tuli poikkeuksellisen hyvää, joten laitan reseptin tännekin. Kasvikset wokkiin valikoituu aina jääkaapin sisällön mukaan ja nuudelina käytän yleensa muna- tai täysjyvänuudeleita, joskus myös niitä pikanuudeleita, missä tulee se mauste mukana.

Tofu-nuudeliwokki

1-2 kerää munanuudeleita
1 pkt tofua
oliiviöljyä ja seesamiöljyä (muutkin käy)
pala kesäkurpitsaa
pala paprikaa
uutta punasipulia varsineen
iso mieto chili
pieni valkosipulin kynsi
mustapippuria ja soijaa

Keitä nuudelit. Kuutioi tofu ja paista se öljyssä kullanruskeaksi. Paloittele kesäkurpitsa ja paprika, silppua punasipuli, chili ja valkosipuli. Lisää kasvikset tofun sekaan ja jatka kypsennysä. Lisää lopuksi mustapippuri ja loraus soijakastiketta sekä valutetut nuudelit. Anna makujen tasoittua hetken aikaa. Ohjeella tulee kahdesta kolmeen annosta riippuen kasvisten määrästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti