lauantai 6. elokuuta 2016

Helsingin reissu osa 2

Helsingin kuulumiset jatkuu... Keskiviikkona lähdimme aamupalan jälkeen bussilla Vantaalle Flamingo-kylpylään rentoutumaan. Flamingon spa-osasto on kyllä aivan huippu, vaikka kyllä me viihdyimme vesipuiston puolellakin ja laskimme liukumäkiä. Spa-osasto on niin rauhallinen (K20) ja drinkin nauttiminen lämminvesialtaassa on kyllä aika luksusta. Flamingossa vierähti useampi tunti ja sen jälkeen pyörimme vielä hetken Jumbossa. Flamingossa kävimme syömässä Hesessä ja Jumbossa oli sitten jälkkäreiden vuoro Arnoldsissa. Helsinkiin palatessa kävimme hotellilla ja pyörimme hetken kaupungilla ennen kuin menimme syömään maanantailta tuttuun Ysibaariin. Tällä kertaa minä otin lohiwokkia ja mies otti uudestaan kanapastaa. Ruuan jälkeen kävimme vielä kävelyllä samoilla alueilla kuin aiempinakin päivinä.

Torstai oli sateinen päivä, joten kävimme vain ostoksilla ja olimme keskustan alueella. Lounaalla kävimme Santa Fessä, missä oli tortillabuffet (ihan ok). Ruuan jälkeen minä tein vielä viime hetken ostoksia ja muutama hyvä aletuote tarttuikin mukaan!


Hei hei sateinen Helsinki!

Tallinnan näkeminen jäi sitten seuraavaan kertaan, kun emme sinne nyt ehtineet. Ehkäpä myöhemmin tämän vuoden puolella. :) Myös Tukholman reissua voisi vähän suunnitella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti