keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Aurinkoinen päivä Helsingissä

Eilen vietin päivän Helsingissä. Lähdin kotoa jo viiden jälkeen aamulla ja tulin takaisin vasta kymmenen jälkeen illalla. Perillä olin noin yhdeksän tuntia. Ensimmäisenä suuntasin aamupalalle Karl Fazer Cafeen Kluuvikadulle. Aamupala maksoi 12,90 e ja oli mielestäni oikein hyvä. Myös palvelu pelasi ainakin tuolloin erittäin hyvin! Ehdottomasti voisin mennä uudestaankin.

Aamupalan jälkeen lähdin Esplanadille ja siitä Katajanokalle. Presidentinlinnan edustalla oli paljon porukkaa ja pitihän minunkin siihen jäädä katsomaan ja ottaa pari kuvaa. Kyseessä oli Suomen  ja Liettuan presidenttien tapaaminen. Katajanokalla kävin kiertelemässä ja ihastelemassa taloja sekä Uspenskin katedraalia.


Katajanokalta kävelin Tuomiokirkolle ja sieltä Kaisaniemeen. Kaisaniemestä matka jatkui Punavuoreen ja Punavuoresta Ullanlinnaan. Kävin Huvilakadulla Salkkareiden entisellä kuvauspaikalla ja jatkoin siitä Meripuistoon.Ihana joulukauppa Kankurin tuvan alakerrassa Rantaa pitkin kävelin takaisin Kauppatorille ja keskustaan. Kävin matkalla myös Tähtitorninvuoren puistossa, siellä oli tosi kaunista näin syksyllä! Keskustaan päästyäni kävin syömässä burgerin ja sen jälkeen otinkin jo vähän rennommin ja kiertelin kauppoja. Tuli muuten käveltyä aika paljon! :D Ostossaalis jäi pieneksi, pari pompulaa ja muutama konvehti. Mutta enhän minä shoppailemaan lähtenytkään.
Mukava päivä oli ja sääkin suosi, sillä aurinko paistoi melkeinpä koko päivän. Ei harmita enää yhtään, ettei päästy mihinkään kauemmas matkalle. Mukava on olla kotonakin ja olenhan minä pari tällaista päivän reissua saanut tällä lomalla tehdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti