keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Herkullinen arvontavoitto

Kävin viime viikolla työni puolesta tapahtumassa, jossa esiteltiin ammatillisen koulutuksen eri aloja. Kovin tarkkaan en esittelypisteitä tutkinut, mutta tulin kuitenkin osallistuneeksi elintarvikealan opiskelijoiden järjestämään arvontaan. Sainkin heti samana päivänä puhelun, että olen voittanut palkinnon ja saisin sen hakea tällä viikolla. Tänään kävin sen hakemassa ja yllätys oli melkoinen. Sain nimittäin suuren herkkukorin, jossa oli kahdenlaista leipää, aleksanterinleivoksia, bebeleivoksia, joulutorttuja, tähtipullia, marmeladikarkkeja, lakutoffeeta, kahdenlaisia pikkuleipiä ja salaatinkastiketta. Nyt ei tule ihan heti herkuista pulaa! :D Maistelin tuossa jo muutamia ja olivat herkullisia.


Toinenkin arvontavoitto sattui kohdallemme, nimittäin saimme eilen tonttiarvonnassa tontin! Saimme sen juuri sieltä alueelta, mistä halusimmekin ja vieläpä sellaisen, mihin pitäisi olla mahdollista tehdä juuri sellainen talo kuin olemme haaveilleet. Tästä alkaa pitkä uurastus omaa kotia kohti! :)

Näiden iloisten uutisten myötä toivotan mukavaa iltaa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Wau!
  Onnea kivasta arvonta voitosta!
  Ja onnea tontista!
  Hienoa päästä rakentamaan! Me ollaan rakennettu kaksi taloa ja vielä
  on haaveena rakentaa kolmas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Meille tämä rakennusprojekti on ensimmäinen ja tuleva koti on ensimmäinen oma kotimme. Vähän jännittää! :)

   Poista