tiistai 3. tammikuuta 2017

Helsinki ja Tallinna

Hyvää uutta vuotta kaikille! Me oltiin viime viikolla torstaista sunnuntaihin Helsingissä ja perjantaina käytiin päiväseltään Tallinnassa. Helsingissä ollaan muutaman kerran yhdessä käyty, mutta tuo Tallinna oli molemmille ihan uusi paikka. Tallinnan vanhakaupunki ja joulutori olivat kyllä tosi nättejä ja niissä me suurin osa ajasta vietettiinkin. Satamasta keskustaan kävellessä sekä yhdessä vähän syrjäisemmässä ruokapaikassa käydessä näimme toki pienen pilkahduksen muutakin Tallinnaa.

Tallinnassa suuntasimme melkein heti syömään. Ravintolaksi valikoitui Pegasus, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Illemmalla kävimme syömässä Estonian Burger Factoryssa, missä minä söin elämäni ensimmäisen tonnikalapihvin. Molemmat ravintolat olivat mielestämme hyviä ja mies kyllä tykkäsi tuon jälkimmäisen ravintolan burgerista. Lisäksi kävimme drinkeillä yhdessä ravintolassa, jonka nimeä en nyt muista ja tietysti joimme torilla hehkuviiniä. Satamaan lähtiessä kävimme myös Virukeskuksessa, mutta emme ostaneet mitään. Voisimme joskus mennä Tallinnaan uudestaankin, mutta mieluummin kesällä, niin näkisimme kaupungin vähän erilaisena.

Helsingissä ensimmäinen päivä meni Ikeassa, missä kävimme katsomassa mm. liukuovikaapistoja tulevaa taloa varten ja syömässä. Muina päivinä pyörimme keskustan lähellä, kävimme kiertelemässä kauppoja sekä syömässä (Kampin Pippuri, Bryggeri ja Memphis Kamppi). Lauantaina olimme Suomi100-avajaisissa, jotka olivat kyllä isoimmat bileet, missä ollaan koskaan oltu. Yövyimme koko reissun ajan Radisson Blu Royalissa (viimeksi olimme saman ketjun Aleksanterissa). Hotelli oli hyvällä paikalla, vielä lähempänä keskustaa kuin viime kerran hotelli ja aamupala oli todella hyvä.

Alla muutama kuva Tallinna-päivältä. :)Mukavaa iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti