maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kuulumisia

Ei jaksettukaan eilen lähteä sinne rakentajamessuille, vaan jäätiin kotiin ja käytiin vain ajelulla tässä lähempänä. Kaikki alkuviikon raksajutut, mitkä oli minulla tehtävälistalla, on nyt hoidettu ja mies hoitaa loput, kunhan kerkeää. Teen loppukevään 4 päiväistä työviikkoa ja olen maanantait vapaalla. Sain järkättyä työt niin, että teen sitten vähän enemmän ti-pe, ja se kyllä vähän helpottaa tätä rakennushommaakin. Pystyn aina maanantaisin hoitamaan asioita helpommin.

Muuten mitään uutta tänne ei kuulu. Kovasti vain odotetaan rakennushommien alkua, osin innoissaan ja osin kauhuissaan. Mietittiin eilen tulevaa taloa yhdessä ja tultiin siihen tulokseen, että kyllä siitä vaan tulee hieno! Niin meidän näköinen ja saadaan oikeastaan kaikki, mistä ollaan haaveiltu. Kova hommahan tässä on, mutta eiköhän lopputulos palkitse. :)

Alla pari kuvaa reilun viikon takaa, kun käytiin miehen kotona ja siinä samalla Hepokönkäällä. Putous oli vielä jäässä ja lunta oli ihan älyttömästi! Meillä täällä rannikolla ei ole lunta koko talvena ollut kovinkaan paljon, joten oli kyllä melkein järkytys, kuinka talvi tuolla olikaan.Mukavaa uutta viikkoa kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Kiva odotella talon eristystä, kiva nähdä jo silmillään mikä on tulos.
  Meilläkään ei ole lunta, pohjoisessa oli missä olimme lomalla.
  Tosin olin melkein koko ajan kipeenä ja edelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista sinne! :)

   Poista
  2. Pikaista paranemista sinne! :)

   Poista