lauantai 8. huhtikuuta 2017

Rakennusprojekti: Aloituskokous

Meidän rakennuslupa tuli eilen lainvoimaiseksi ja eilen pidettiin myös aloituskokous, missä oli paikalla minä, mies, meidän vastaava työnjohtaja ja rakennustarkastaja. Kokous kesti ehkä puolisen tuntia ja siinä käytiin vain lyhyesti läpi meidän paperit sekä hieman tulevia katselmuksia. Kaikki näytti kuulemma hyvältä!

Kaivinkone tulee tontille heti pääsiäisen jälkeen, kuten oltiin alunperin suunniteltukin. Perustusten teko oli suunniteltu toukokuun 4. päivälle, mutta se siirtyykin ilmeisesti 8. päivälle. Meille sillä ei ole kauheasti väliä, koska talopaketti tulee tontille vasta seuraavalla viikolla. Kattotarvikkeetkin tulevat vasta hirsien mukana, eikä etukäteen, kuten pystytysporukka toivoi. He tekevät sitten yhtäaikaa kattoa ja kehikkoa.

Huomenna meitä kutsuu Oulun rakentajamessut ja heti alkuviikosta pitää tarkistaa/hyväksyä rautakaupan tarjous sekä tilata tontille paikan merkitseminen. Täällä rakennusluvan hintaan kuuluu kaksi paikan merkitsemistä. Ensimmäinen tehdään ennen maatöitä ja toinen maatöiden jälkeen, ennen perustuksia. Varmaan muutamia muitakin hommia vielä ensi viikolla pitää hoitaa ja sitten tämä projekti pääsee kunnolla alkamaan. Jännää!

Nyt toivottelen mukavaa iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti