lauantai 1. huhtikuuta 2017

Sitruunainen lohipasta


Tätä pastaa tehtiin jo muutama viikko sitten, mutta kuvat olivat unohtuneet kameraan. Ohjetta en silloin kirjoittanut ylös mutta se meni suunnilleen näin:

Sitruunainen lohipasta

1 pkt tuorepastaa
1 prk ruokakermaa
n. 250 g kylmäsavulohisiivuja
n. 100 g pinaattia (tuore)
1 sitruuna (kuori + mehu)
mustapippuria
parmesanraastetta

Keitä ja valuta tuorepasta. Laita kerma pannulle ja lisää joukkoon kylmäsavulohi ja pinaatti. Kuumenna  ja lisää hetken päästä sitruunan kuori ja mehu. Tästä tulee aika sitruunaista, kun laittaa kokonaisen sitruunan kuoren ja mehun. Lisää loppuvaiheessa mustapippuri ja halutessasi parmesanraastetta. Kääntele joukkoon keitetty pasta.

Rentoa lauantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti