sunnuntai 20. elokuuta 2017

Viikon kuulumiset

Ensimmäisen täyden työviikon jälkeen viikonloppu tuli kyllä tarpeeseen. Aamuherätykset ovat pistäneet väsyttämään ja lisäksi töitäkin oli tällä viikolla aika paljon. Töiden lisäksi olen ollut jonkin verran raksalla. Useampana päivänä mies teki siellä hommia oikeastaan yksin, mutta kävin minäkin siellä auttamassa parina päivänä. Pitääkin kirjoittaa raksapäivitys asap!

Viikonloppu on mennyt nopeasti, on tullut oltua kotona ja raksalla. Eilen illalla päätettiin, että tänään on raksavapaa, sillä minä olen vähän kipeänä ja miehelläkin oli iltavuoroon meno. Välillä on pakko vähän levähtää, vaikka raksalla riittäisikin hommaa joka päivälle aamusta iltaan.

Ajattelin iltapäivällä tehdä itselleni kasvissosekeittoa paahdetuista kasviksista. Se jos mikä sopii syksyyn ja flunssaan. Jos saan nyt tehtyä sitä, niin laitan reseptin tänne myöhemmin. Eilen leivoin meille pitsaa, joka oli ihan älyttömän hyvää. Varmaan siitä syystä se hävisi aika pian meidän suihin. :DEnsi viikolla minulla on ihan normi työviikko ja miehellä alkaa loppuviikosta loma. Hän on lomalla muistaakseni yli 6 viikkoa, joten tuona aikana raksalla toivottavasti homma etenee oikein kunnolla. Meillähän ei ole mitään varsinaista aikataulua talon suhteen, mutta tietysti olisi kiva, kun se olisi valmis mahdollisimman pian. :D Ensi viikolla on myös minun synttärit ja blogin synttärit. Blogi täyttää jo neljä vuotta! Ja minä sitten vähän enemmän... :DPostauksen kuvat ovat tältä viikolta. Ensimmäiset neljä keskiviikon työpäivältä. Sitten eilistä aamupalaa ja pitsaa ja viimeiset kuvat ovat tämän päivän kävelyltä, kun löydettiin iso omppupuu täynnä omppuja! :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti