torstai 28. joulukuuta 2017

Joulun tunnelmia
Meidän joulu meni sairastelun merkeissä, kun oltiin molemmat flunssassa. Tarkoitus oli käydä molempien vanhempien luona, mutta oltiinkin lopulta vain kaksistaan kotona. Joulua ei siis tullut kauheasti laitettua, kun tarkoitus oli olla muualla ja lisäksi ajatukset ovat niin paljon raksalla, ettei oikein siksikään jaksanut suurempia suunnitella.

Aatonaattona kävimme ajelulla Pietarsaaressa ja samalla syömässä Friends & Brgrsissa. Jälkkärit kävimme nauttimassa Robert's Coffeessa. Robert's Coffeessa olemme käyneet nyt pari kertaa yhdessä ja lisäksi olen käynyt siellä yksikseni pari kertaa. Heidän jäätelö ja tee on aina niin hyvää! Tällä kertaa otin lakritsi- ja piparkakkujäätelöä ja molemmat olivat todella herkullisia. Lisäksi paikka on tosi kaunis ja tunnelmallinen.Aaton vietimme kotosalla ja joulufiilis jäi kyllä vähän puolitiehen, kun meillä ei ollut kuusta! Mitään perinteisiä jouluruokiakaan meillä ei ollut, vaan tein smetanalohta ja kermaperunoita. Kaupan joululimppua sentään oli ja aamulla söimme riisipuuroa. Lahjojakaan ei ollut, kun sovimme, että talossa on tarpeeksi lahjaa molemmille. :)


Joulupäivänä lähdimme taas ajelulle Pietarsaareen. Kävimme Aspegrenin puutarhassa ja tarkoitus oli käydä myös kaakolla, mutta mikään paikka ei ollut auki. Kotiin päästyämme keittelimme sitten kuumat kaakaot, joiden päälle laitoimme kermavaahtoa, nam! :)

Arki alkoikin jo sitten toisena joulupäivänä, kun mies oli ylitöissä ja minäkin menin raksalle hommiin. Päätin vahata hirret vielä kolmannen kerran ja siinä olikin hommaa parille päivälle. Tänään kävin siivoamassa työmaan ja pohjamaalamassa pari huonetta. Mies siellä paiskii töitä kaikki illat aina töiden jälkeen. Minä en osaa niin hirveästi tehdä, niin nämä minun päivät jää välillä vähän lyhyiksi. Mutta pidän sitten kirjanpidon ja kodin kunnossa, niin miehen ei tarvitse niistä huolehtia. Pitääkin tehdä taas raksapostausta kunhan jaksaa!

Mukavaa iltaa ja hyvää uutta vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti