keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Lomapäivä Helsingissä

Tällä viikolla piipahdin maanantaina Helsingissä ihan muuten vain hengailemassa. Tuttuun tapaani aloitin aamuni Fazerin aamupalalla ja sitten lähdin kiertelemään ja katselemaan kaunista Helsinkiä. Muutaman tunnin kävelyn jälkeen olikin jo lounasaika ja menin syömään Katajanokalla sijaitsevaan nepalilaiseen ravintolaan Mount Everest Nokka. Sitten taas kiertelin ja kävin vähän ostoksilla. Kerrankin sain kaikki ostoslistalla olleet asiat ostettua! Lista ei kylläkään ollut pitkä, mutta yleensä ei meinaa löytyä mitään, mitä yrittää etsiä, joten siihen nähden positiivinen ylläri. :) Päivän aikana tuli taas kierreltyä melkoisesti ja käytyä kaikki tutut paikat keskustan läheltä. Ennen kotiin paluuta kävin vielä hakemassa Stokkalta kirsikoita ja juotavaa ja istuskelin hetken aikaa Esplanadin puistossa.

Tarkoitus oli tehdä tällainen päivän reissu myös Tampereelle tässä loman aikana, mutta voi olla, että halpoja junalippuja ei saa enää. Heinä-elokuun vaihteessa olisi aikomuksena mennä miehen kanssa yhdessä Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja käydä ainakin Lintsillä ja ehkäpä myös Suomenlinnassa. Muita lomasuunnitelmia ei oikein olekaan tehty!

2 kommenttia:

  1. Helsinki on kaunis kaupunki, kävellen siitä saa paremman kuvan.
    Pitäisi tulla sinne vaunun kanssa ja ajella metrolla ja pysähtyä katsomaan paikkoja. Se olisi haaveenani.....en vain tiedä koska ??

    VastaaPoista