sunnuntai 12. elokuuta 2018

Kodin lempipaikka

Meidän kodin paras paikka on yhtenäinen olohuone-keittiö-ruokailutila. Olohuoneen sohvalla on kunnolla tilaa ja kun katsotaan yhdessä telkkaria, mahdutaan molemmat siinä makoilemaan. Tosin ison sohvan takia olkkariin ei sitten oikein muita huonekaluja mahdukaan, mutta eipä se mitään kaipaakaan. Sohvaa lukuunottamatta olkkarin kaluseet on ostettu Ikeasta ja mielestäni ne sopii sinne hyvin, vaikka ovatkin kaikki eri sarjaa. Laitoin tällä viikolla olkkariin vähän väriä noiden tyynynpäällisten muodossa, mutta varmaan kohta vaihdan ne takaisin johonkin neutraalimpaan. Väriä tekee aina hetkittäin mieli ja sitä varten kaapista löytyykin muutama värikäs tyynynpäällinen.
Keittiö meillä on talon neliöihin nähden todella tilava. Sekä säilytys- että tasotilaa on reilusti, mutta ei yhtään liikaa. Ja tuo ruokapöytä, se on ihana! Meillä oli tänne muutettaessa valkoinen ruokapöytä, mutta myimme sen aika pian pois ja hankimme tilalle tämän lankkupöydän ja mustat tuolit. Se tuo tilaan vähän sitä jotakin, kun muuten kaikki on niin vaaleaa ja simppeliä. Samoin tuo harmaa kalkkimaaliseinä tuo muuten niin vaaleaan tilaan vähän kodikkuutta. Keittiössä ja olohuoneessa meillä ei ole hirttä paljon näkyvissä, niin on kiva sitten erilaisilla maaleilla tuoda vähän tunnelmaa.

Nyt taidan lähteä vielä vähän pyöräilemään. Ostin alkuviikosta itselleni synttärilahjaksi (hieman etukäteen) uuden pyörän ja sillä on niin hyvä polkea, että tekee mieli lähteä ulos vähän useamminkin!

4 kommenttia:

  1. Kaunis koti teillä!😍
    Tuo edellisen postauksen banoffee ohjeen otin ylös. Kiitos!
    Pitää tehdä sitä joku kerta.
    Hyvää illan jatkoa!❤️

    VastaaPoista